My guilty pleasure – true crime

Jeg eeeelsker krimier og især true crime. En noget morbid og horribel interesse vil nogle mene, men jeg sluger det råt. Efter at have taget tilløb længe besluttede jeg mig endelig for at begynde at lytte på podcasten “Mørkeland”. Og lad mig sige med det samme! Jeg er hooked! Den er sååå spændende og frygtelig på samme tid. Der har været noget kritik af at bruge true crime som underholdning på den måde, men altså… Det gør man jo også i tv og i bøger. Jeg sluger det råt og hvis i bare har den mindste lille wannabe krimi-lover i maven skal i lytte til den.

I podcasten får man hver uge også to anbefalinger og det er helt fantastisk. Jeg har en liste af ting jeg skal have set og lyttet til, men det bliver nok ikke indenfor de næste par år jeg bliver færdig med det. Noget af det jeg dog har udforsket vil jeg lige anbefale. Har i nogle gode anbefalinger i genren er i meget velkomne til at kommentere:

Making a murderer

En helt vanvittig serie om at blive dømt for en forbrydelse, frifundet igen og blive dømt igen. Og kampen for (måske) retfærdighed igen. Der ligger hele to sæsoner, så der er rig mulighed for at binge. Ligger på Netflix.

Døden på trappen

En mand skubber sin kone ned af en trappe og hun dør – eller er det en helt anden der har gjort det? Også en beretning om justitsmord og en masse guf for efterforskningsnørder. Ligger på Netflix.

Danske mord

En serie hvor rigtige danske politifolk og retsmedicinere fortælle om nogle af de mest opsigtsvækkende mord. Ligger på dr.dk, hvor der generelt ligger rigtig mange spændene ting.

Skriv et svar