At have store børn

Min ældste søn er 8 og i dag gjorde han noget helt vildt. Han cyklede selv i skole. Nøj jeg var nervøs! I mit hoved er han jo stadig en lille dreng, men sådan er virkeligheden ikke. Han er ved at være stor. Og jeg kan sommetider have virkelig virkelig svært ved at slække på navlestrengen.

På den ene side vil jeg gerne fryse tiden. At han altid skal være min lille hvidhårede bløde gut der ikke kan komme i tanke om noget bedre i verden end at være sammen med sin mor. På den anden side skal han have lov til at udvikle sig og blive stor. Gå ud i verden og blive til lige det han ønsker. Pt er det professionel fodboldspiller, selvom hans mor synes det er et liiiidt usikkert career goal.

Men i dag cyklede han helt selv og han klarede det selvfølgelig til UG. Han huskede endda at sende en SMS til mig da han nåede godt frem. Således blev navlesnoren forlænget lidt, men jeg holder godt fast i den anden ende længe endnu.

Skriv et svar