Den allerførste playdate

I et godt stykke tid efterhånden har Laurits efterspurgt legeaftaler med børnehavevenner og tit når jeg har hentet ham har en gruppe af beskidte 5-årige spurgt: “Må vi komme hjem til Laurits?” Faktisk har jeg holdt lidt igen… Fordi Laurits’ sprog ikke har været så godt, så har jeg nok ubevidst tænkt det ikke ville blive en succes. Men så fik jeg alligevel dårlig samvittighed. For Laurits er jo ligesom alle andre 5-årige bortset fra hans udtale. Han lader sig ikke begrænse af det, så hvorfor skulle jeg?

Så i sidste uge inviterede vi en ven med hjem. Og det var en succes ud over alle grænser! Laurits glædede sig og da jeg skulle hente kumpanerne, havde rygtet om at Filip skulle med Laurits hjem spredt sig som en løbeild. Det var så spændende syntes de allesammen!

De to drenge hyggede sig noget så meget og der var ingenting negativt what so ever. Så vi skal absolut snart have en ven med hjem igen 🙂

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar