Frida 8 mdr.

Så blev mindstebarnet 8 mdr. Om en måned skal hun starte i dagpleje! Noget jeg tror hun kommer til at tage i stiv arm, men som stadig er lidt svært at forstå for moren…

I onsdags, for at være helt præcis, knækkede hun koden til at komme fremad. Det ser sååå sjovt ud! Det er sådan en hybrid mellem at kravle, hvilket hun gør med bagbenene, og så hive sig frem i armene. Engang imellem får hun overbalance i den stilling og bliver noget så gal! Sidde kan hun faktisk ikke uden støtte. Men hun gider heller ikke sidde ned. Hun lader sig med det samme glide ned på maven, men det siger de kloge vel også er det bedste?

Hun er fræk som en slagterhund, men noget så charmerende. Det bedste hun ved er at hive i ledninger og gardiner… Og banke dukkelise. Hun har opdaget hvordan man får folk til at grine, så når der er publikum på, så får den hele armen med sjove lyde og grimasser. Dog skal det helst foregå i behørig afstand og med mor inden for rækkevidde. Går mor for langt væk, så er det ikke sjovt!

Hun sover godt om natten, når hun endelig nosser sig sammen til at gå i seng ved 22 tiden… Til gengæld kan hun snildt klare en dag med kun halvanden time på skjoldet. Det er ikke meget! Jeg håber dagplejemoren kan nogle tricks til at putte til lur…

Men som i måske kan fornemme er jeg noget så stolt af den lille pige vi har. Hun er simpelthen den helt perfekte treer og vi kunne ikke ønske os en bedre rosin i pølseenden <3

Skriv et svar