Sommerferie-bingo

Med kraftig inspiration fra den altid skønne Lisbeth fra Its’ fashion baby, så har jeg lavet sommerferie-bingo til drengene. Så slår de måske ikke hinanden ihjel så længe! Derudover har jeg en lidt skjult dagsorden også… Laurits skal i forbindelse med hans sprog have trænet motorik, så en del af opgaverne handler om det. Han eeelsker at bevæge sig, men på den her måde kan jeg styre lidt hvad han reelt øver. Når man så har fuldført alle opgaverne får man en stor is. Genialt! I kan læse Lisbeths indlæg og finde ideer her: http://itsfashionbaby.dk/2019/06/19/god-aktivitet-til-boern-i-sommerferien-feriebingo/

Følgende skal mine drenge udsættes for:

Sommerferie-bingo:

 1. Spil en fodboldkamp
 2. Leg vandkamp 
 3. Tag 10 ture på rutsjebanen 
 4. Hop fra terassen til hækken og tilbage 
 5. Løb tre gange rundt om huset 
 6. Spil en FIFA kamp 
 7. Plukke jordbær 
 8. Læs/få læst en bog 
 9. Blæs sæbebobler 
 10. Spil 20 min fessor/lydbyggeren 
 11. Se en film 
 12. Leg stopdans
 13. Spis en is 
 14. Spil petanque
 15. Spil ring-spil 
 16. Spil flickball 
 17. Spil en fodboldkamp mod mor 
 18. Slå 10 kolbøtter 
 19. Leg flyvemaskine i 2 minutter 
 20. Øv dig i at stå på et ben 

Skriv et svar