Test af Kids Me Foodmaker

Reklame

Frida og jeg har fået den store fornøjelse af at teste en såkaldt baby food maker. Og den er virkelig smart kan jeg allerede nu afsløre. Jeg er en ubehjælpsom kegle i et køkken, men den her maskine gør det voldsomt meget nemmere for mig at få produceret sundt babymad.

Det som er så genialt ved den her maskine er, at du starter med at dampe grøntsager, fisk, frugt – you name it. Der er sådan en ekstra kurv du kan stable på, så du kan lave store portioner af gangen. Når maden så er dampet – vupti! Så vender du kurven med det dampede ned i skålen med en blender, der har opsamlet det afdampede vand med alle vitaminerne i, og blender. 2 sek efter har du den lækreste babymad!

Det jeg tror jeg vil bruge allermest er at lave smoothies to go. Med baby food maker følger der smoothie poser du kan bruge igen og igen. Til de helt små er der også en sut der kan sættes på, så baby kan suge alt det lækre ud. Tænker det vil være rigtig godt når de små tænder kløer!

Udover selve maskinen har vi også modtaget en skål med sugekop (smart når baby helst bare vil smide rundt med servicet) og et sæt babybestik der ligger godt i den lille tykke hånd. En food feeder har vi også fået, så Frida kan smage på en masse forskelligt uden jeg får dårlige nerver over om hun får noget galt i halsen. Den er også god til at lindre ømhed ved tandudbrud.

Konklusionen på vores test er at jeg er mega mega positiv over baby food maker og helt sikkert vil anbefale den. Jeg kommer til at bruge den rigtig meget! Prisen er 999,95 kr. Du kan købe den hos Cepelo og i Babysams butikker. På momstertest.dk vil du snarligt kunne læse både min og egen andre mødres test af produkterne.

Skriv et svar